Soyulan Bankada Çalışan Oğlu İçin, Olay Yerine Koştu - Son Dakika
3. Sayfa

Soyulan Bankada Çalışan Oğlu İçin, Olay Yerine Koştu

Soyulan Bankada Çalışan Oğlu İçin, Olay Yerine Koştu

Beyoğlu Okmeydanı'nda bir banka şubesi silahlı, yüzleri maskeli 2 şüpheli tarafından soyuldu.

27.01.2016 17:20

Beyoğlu Okmeydanı'nda bir banka şubesi silahlı, yüzleri maskeli 2 şüpheli tarafından soyuldu. Polis yaklaşık 100 bin TL ve özel güvenlik görevlisinin silahını alarak kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Fatih Sultan Caddesi'nde saat 15.15'te meydana gelen olayda, iki saldırgan içeride az sayıda müşteri bulunduğu sırada, banka şubesine girdi. Silah zoru ile özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek, tabancasını aldı. Bu sırada bankoya yaklaşan bir soyguncu, görevliden yaklaşık 100 bin TL parayı alarak, torbaya doldurdu. Saldırganlar daha sonra, yaya olarak ara sokaklara doğru kaçtılar.

AĞLAYARAK OLAY YERİNE GELDİ

Bu sırada olayı bankada çalışan oğlundan telefonla öğrenen anne Arife Töngel, telaşla olay yerine koştu. Uzun süre ağlayan anne, oğlunun başına bir şey gelmediğini gördükten sonra sakinleşti.

"VEZNECİLERDEN PARALARI ALDILAR"

Soygun sırasında bankada bulunan bir müşteri, "Silahlı 2 kişi içeriye girdi. Bir el silah sesi duyduk. Veznecilerden paraları aldılar. Bize hiçbir şey demediler. Korktuk, panikledik" diye konuştu.

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Polis çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polisin kaçan soyguncuları yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Soyulan Bankada Çalışan Oğlu İçin, Olay Yerine Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement