Sözlü: "Bağımsız Denetçilere Şirket Hesaplarını Açarım" - Son Dakika
Yerel

Sözlü: "Bağımsız Denetçilere Şirket Hesaplarını Açarım"

Sözlü: "Bağımsız Denetçilere Şirket Hesaplarını Açarım"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeye bağlı şirketlerin hesaplarını bağımsız denetçilere açabileceğini söyledi.

09.04.2015 12:07

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeye bağlı şirketlerin hesaplarını bağımsız denetçilere açabileceğini söyledi.

Sözlü, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine açık destek veren Türk-İş 4. Bölge Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk-İş 4. Bölge temsilcisi Edip Gülnar ve Şube Başkanları tarafından temsilcilik girişinde çiçeklerle karşılanan Sözlü, "Buraya geldiğimde kendimi huzurlu hissediyorum, sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum, sizlerle olmak halkın yanında olmaktır. Yerel seçim öncesi bana verdiğiniz desteği unutmam mümkün değildir" dedi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerin hesaplarını bağımsız denetçilere açabileceğini ifade eden Sözlü, "Göreve geldiğimden beri bağlı şirketleri kara geçirdik. Ahbap-çavuş ilişkilerine son verdim. Nasıl kara geçirdiğimizi merak edenler varsa bağımsız denetçilere şirket hesaplarını açarım. Oturur incelerler" diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesini 'hasta' olarak nitelendiren Sözlü, "Hasta yatağında olan bir belediyeyi devir aldık, bir yıl içinde 600 kilometre yol yaptık. Bu yıl bin 100 kilometre yol yapacağız. Bu Adana tarihinde bir ilk olacaktır. Ayrıca yayla yollarını sezona yetiştireceğiz. Belediyenin imkanlarını çok dikkatli kullanıyoruz. Hastayı iyileştirip koşar hale getireceğiz" diye konuştu.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise sendikacılığın her geçen gün geriye götürülmek istendiğini anlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü: 'Bağımsız Denetçilere Şirket Hesaplarını Açarım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement