Speaking Cafe Çok Yoğun - Son Dakika
Yerel

Speaking Cafe Çok Yoğun

Speaking Cafe Çok Yoğun

Belsa Kuyumcular Çarşısı üstündeki İzmit Belediyesi’ne ait Speaking Cafe’de bir taraftan dünya kültürlerinin tanıtımı yapılırken bir taraftan da eğitim kurumlarına ev sahipliği yapılıyor.

26.09.2014 14:13

Belsa Kuyumcular Çarşısı üstündeki İzmit Belediyesi'ne ait Speaking Cafe'de bir taraftan dünya kültürlerinin tanıtımı yapılırken bir taraftan da eğitim kurumlarına ev sahipliği yapılıyor.

Her hafta farklı ülkelere yönelik etkinliklerin yapıldığı, o ülkeye özgü lezzet ve kültürlerin tanıtıldığı Speaking Cafe'de son olarak Brezilya kültür gecesi düzenlendi. Etkinlikte, Larissa Gonzaga Gomes ülkesinin tarihi, turistik güzellikleriyle ülkesine özgü tatlılar ve yiyeceklerin tanıtımını yaptı. Büyük ilgi gören gecede Brezilya'ya has samba gösterisi de yapıldı.

Speaking Cafe, Tuncay Emir Anaokulu miniklerine de ev sahipliği yaptı. Öğretmenleriyle birlikte kafeye gelen minikler burada bol bol İngilizce kelimelerle pratik yaptılar. Minikler, kafede bulunan Kolombiya, Romanya, Slovakya ve Tunuslu yabancılarla da tanışma imkanı buldular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Speaking Cafe Çok Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement