Spor İl Müdürlüğü Çalışanları Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Spor İl Müdürlüğü Çalışanları Bir Araya Geldi

Spor İl Müdürlüğü Çalışanları Bir Araya Geldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, personeli ile düzenlenen iftarda bir araya geldi.

24.07.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İftar yemeğine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü, İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa spor temsilcileri, Judo Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Taraftar Dernekleri, Saha Komiserleri Derneği, ASKF, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Temsilcileri, Eski Gençlik Spor İl Müdürleri, Basın Kuruluşları Temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı.

İftar sonrası konuklara hitaben konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Öncelikle davetimize icabet edip aramızda bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Rahmet dolu Ramazan Ayı'nı tüm manevi coşkusuyla yaşıyoruz. Birliğimizin ve beraberliğimiz simgesi olan iftarlar bizim için çok önemlidir. İnşallah il müdürlüğümüz düzenlediği bu iftarları bundan sonra sürekli yaparız. Bu organizasyonla personelimiz birbiriyle daha kaynaşacaktır" dedi.

Yıldız, "Bizim il müdürlüğümüzde halka hizmet mantığıyla spor salonlarında ve gençlik merkezlerinde gençlerimizi eğitmektir. Ben göreve başladığımdan beri tüm tesislerimizi kullandırmayı misyon edindim. Personellimin de bu misyonla davranmasını istiyorum. Tüm misafirlere afiyet olsun diyorum. Bizim tüm organizasyonlarımıza desteklerinden dolayı vali yardımcımız Aylin Kırcı Duman'a ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra konuşan vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman da, "İftar yemeği için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a huzurunuzda teşekkür ediyorum. İki yıldır bana bağlı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerine elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum gençlerle olmak ayrıca mutluluk veriyor. Şanlıurfa da son zamanlarda spor adına çok ilerleme var. Hem tesisleşme artı hem de Şanlıurfa'nın sporla anılmaya başlandı. İl merkezinde ve ilçelerimizde Gençlik Merkezleri yapıldı, yapımı devam edenler var. Tabii ki yenileri yapımı için açılıyor. İftar yemeğinde bizimle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Spor İl Müdürlüğü Çalışanları Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement