Spor Kompleksine Altıntaş'ın İsmi Verildi - Son Dakika
Yerel

Spor Kompleksine Altıntaş'ın İsmi Verildi

Spor Kompleksine Altıntaş\'ın İsmi Verildi

Viranşehir'de belediyenin yaptığı 8 milyon TL'lik spor kompleksinde çalışmalar sürüyor. Komplekse DTP PM Üyesi Cezmi Altıntaş ismi verildi.

21.11.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi, spor kompleksi çalışmalarına devam ediyor. Yüzme havuzlarının kaba inşaatları biterken, futbol ve basketbol sahalarında ise çalışmalar sona gelindi. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP İlçe Eşbaşkanları Halis Aktaş ve Servet Kılıç belediye meclis üyeleri ile çalışmaları yerinde izleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

35 bin metre kare üzerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Viranşehir Belediyesi'nin geleneğinde her yıl dev bir projeye imza atmak olduğunu söyledi.

Burun, "Biz Viranşehir Belediyesi olarak her zaman önemli projelere imza atmayı gelenek haline getirdik. Bu bizim çalışma prensiplerimizden biri haline geldi. Geçen yıl otogar gibi büyük bir projemizi yaptık ve açılışını gerçekleştirdik. Bu sene de spor kompleksi için kolları sıvadık. Şuan çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Kısa bir sürede buradaki çalışmalarımız da tamamlanacak ve bölgede bile olmayan bir hizmete Viranşehirliler sahip olacak" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Spor Kompleksine Altıntaş'ın İsmi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement