Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda kötü bir grafik çizen Gümüşhanespor’da teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti.

16.02.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve son haftalarda kötü bir grafik çizen Gümüşhanespor'da teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti. Kılıç'ın istifasının adından kulübün yeni teknik direktörü ise Mehmet Kaya oldu.

Gümüşhanespor'da son dönemde art arda alınan başarısız sonuçlar, istenen oyunun sahaya konulamaması ve son olarak kendi sahasında 3-1'lik Sarıyer mağlubiyetinin ardından teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti.

Gümühanespor Kulüp Başkanı İdris Çimen, yaptığı açıklamada Gürses Kılıç'ın, Gümüşhanespor'a zarar vermemek adına istifa ettiğini ve Kılıç'ın istifasının ardından takımın başına Gümüşhaneli Mehmet Kaya'nın getirildiğini söyledi.

Çimen, "Gürses Kılıç benim ve camianın çok iyi tanıdığı hocalardan birisi. Tabii ki bu futbol. Profesyonel bir takım çalıştırıyoruz. Bütün takımlarda olduğu gibi Gümüşhanespor'da da bu tür şeyler yaşanabilir. Kılıç'ın ayrılması sadece kötü gidişattan değil, Gümüşhanespor'u çok sevdiği için ve Gümüşhanespor'a zarar vermeme adına takımdan ayrılma kararı almıştır. Bundan sonraki maçlara inşallah iyi konsantre olup Gümüşhanespor'a daha güzel günler getireceğimize inanıyorum" dedi.

Mehmet Kaya'nın Gümüşhaneli olduğunu, daha önce farklı takımları çalıştırdığını ve şu anda da boşta olduğunu belirten Çimen, "Gümüşhane'nin tanıdığı, bildiği iyi bir hoca. İnşallah Mehmet hocayla başarılı oluruz" diye konuştu.

Yönetim tarafından istifası kabul edilen Kılıç ise zor bir grupta, belirli imkanlarla, centilmence ve Gümüşhane'ye yakışır şekilde mücadele ettiklerini savundu. Mevcut şartlarda hedefledikleri yerde olmalarının zor göründüğünü kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

"Çalıştığım süre boyunca destek veren ve arkadaşlık yapan kulüp başkanı İdris Çimen ve yönetim kuruluna, İstanbul'dan destek veren değerli insanlara, şehirdeki esnaf ve dostlara, kulüp personeline çok teşekkür ediyorum. Gümüşhanespor'daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonra Gümüşhanespor'un destekçisi ve taraftarı olacağım. Gümüşhanespor, gelecekte inşallah arzu ettiği yerlere gelecektir." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement