Yeni Malatyaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Hedef Galibiyet

Yeni Malatyaspor\'da Hedef Galibiyet

Yeni Malatyaspor'un futbolcularından Necdet Kaba, Dardanelspor maçını kazanıp, hedefe emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi.

26.03.2014 18:11  Güncelleme: 18:24

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbolcularından Necdet Kaba, Dardanelspor maçını kazanıp, hedefe emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi.

Kaba, İnegölspor maçı galibiyetiyle takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, kritik Dardanelspor maçını da kazanıp, yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini ifade etti.

Ligde kalan 7 maçın tamamını kazanmak istediklerini vurgulayan başarılı futbolcu, "Ben sezon başından bu yana bir tek şey söylüyorum. Rakiplerin ne yaptıkları değil, bizim kazanmamız önemli. Bunun hesaplarını yapıyoruz. Eğer biz 7'de 7 yaparsak, büyük bir ihtimal şampiyon olacakmışız gibi duruyor. Ama önümüzde çok kritik bir Dardanelspor karşılaşması var. Onu en iyi şekilde geçip, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaba, taraftarlardan Dardanelspor maçında stadı doldurmalarını beklediklerini ifade ederek, "Ben Yeni Malatyaspor taraftarlarını çok seviyorum. Taraftarlar önünde oynamayı çok seviyorum. Futbolda taraftar olacak. Taraftarlar tribünleri doldursunlar. Seyirci varken biz daha iyi oynuyoruz. O stat dolsun. Baskıyı hakeme karşı, rakip futbolcularına yapsınlar. Bizi de desteklesinler. Kendi evimizde çok çevirdiğimiz maçlar var. Ama ben şunu söylüyorum, desteklerini hiçbir zaman bırakmasınlar, bizi desteklesinler" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement