Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, yarın Malatya İnönü Stadı’nda Centone Karagümrük karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

18.11.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, yarın Malatya İnönü Stadı'nda Centone Karagümrük karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, Centone Karagümrük ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.

Gevrek, Centone Karagümrük maçında mutlak 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Aydınspor 1923 ile oynadığımız karşılaşmayı kaybettik ama ona rağmen liderliğimiz sürüyor. Yarın da sahamızda Centone Karagümrük ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Pendikspor maçı da önemli ama ondan önce önümüzde Centone Karagümrük maçı var. Bu maçı kazanırsak, Pendikspor'un karşısına daha rahat çıkacağız. İnşallah bu önemli müsabakadan 3 puanla ayrılırız" dedi.

"TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ"

Taraftarları Centone Karagümrük ile 13.30'da oynayacakları karşılaşmaya beklediklerini ifade eden Gevrek, "Taraftarlarımız ligin başından bu yana en büyük gücümüz oldu. Taraftarlarımızdan aldığımız güçle sahada en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Ben taraftarlarımızı Centone Karagümrük maçına da bekliyorum. Taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement