Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Centone Karagümrük karşısında takımın iyi bir futbol ortaya koyamadığını ifade ederek, kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını söyledi.

19.11.2014 17:37

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Centone Karagümrük karşısında takımın iyi bir futbol ortaya koyamadığını ifade ederek, kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını söyledi.

Maç sonrası stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, "Şampiyonluğa giden bir takımın galip gelmesi gerekiyordu. Ama kazanamadık, üzgünüz" dedi.

Gevrek, takımın genel olarak iyi bir futbol ortaya koyamadığını kaydederek, "Ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluğa giden bir takım olarak bu maçı kazanmalıydık. Bu maç bizim için çok önemliydi ama maalesef galip gelemedik. Elimize geçen penaltı fırsatını da değerlendiremedik. Kötü oynadık. Genel olarak iyi değildik" ifadelerini kullandı.

Puan kayıplarının futbolda var olduğunu dile getiren Gevrek, "Tabi puan kayıpları olabiliyor. 2 haftadır puan kaybediyoruz. Biz tabii ki bunun önlemini alacağız. Ama bugün takım olarak iyi değildik. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki maça bakacağız" diye konuştu.

Gevrek, Pendikspor'un galip geldiği haftada liderliği kaybettiklerini belirterek, "Pendikspor'un galip gelmesi önemli değil. Bizim kendimize bakmamız gerekiyor. Centone Karagümrük karşısında galip gelmemiz lazımdı. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Kötü oynadık. Kötü oyunun sonucu da böyle oldu. İnşallah Pendikspor maçında bunun telafisini yaparız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement