Spor Toto Süper Lig: İstanbul Başakşehir 3-1 Çaykur Rizespor - Son Dakika
Spor

Spor Toto Süper Lig: İstanbul Başakşehir 3-1 Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan İstanbul Başakşehir karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

19.04.2015 17:58

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında İstanbul Başakşehir ve Çaykur Rizespor Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaştı.

Hızlı başlayan karşılaşmada maçın ilk golü 27. dakikada geldi. Badji'nin asistinde rakip ağları havalandıran Mahmut Tekdemir, Başakşehir'i evinde 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarısı da oldukça heyecanlı geçen mücadelede Çaykur Rizespor aradığı beraberlik golünü 69'da Kweuke'nin şık golü ile buldu.

Bu golden sonra baskısını arttıran Başakşehir 75. dakikada Serkan Kırıntılı'nın hatasını affetmeyen Visca ile skoru 2-1'e getirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü tamamen hakimiyetine alan ev sahibi ekipte Sedat Ağçay 88. dakikada maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-1.

Bu galibiyetin ardından puanını 47 yapana Başakşehir maç fazlasıyla 4. sıraya yükselere Avrupa potasına girdi. Konuk ekip Çaykur Rizespor ise 28 puanla 15. sırada kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Spor Toto Süper Lig: İstanbul Başakşehir 3-1 Çaykur Rizespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement