Sportif Direktör Zeren: Şanlıurfa'ya Kazanmak İçin Gideceğiz - Son Dakika
Güncel

Sportif Direktör Zeren: Şanlıurfa'ya Kazanmak İçin Gideceğiz

Sportif Direktör Zeren: Şanlıurfa\'ya Kazanmak İçin Gideceğiz

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Hem bizim için, hem de rakibimiz için çok önemli bir maç. Şanlıurfa'ya kazanmak için gideceğiz" dedi.

01.04.2015 15:03

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Hem bizim için, hem de rakibimiz için çok önemli bir maç. Şanlıurfa'ya kazanmak için gideceğiz" dedi.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, 26'ncı haftada oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmada futbolcuların son derece moralli oldukları gözlendi. Dizinde ödem oluşan Bulgar futbolcu Galin Ivanov, takımdan ayrı düz koşu yaptı. İdmanı yakından takip eden Sportif Direktör Coşkuz Zeren, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor maçını çok önemsediklerini söyledi. Kendileri için olduğu kadar rakipleri için de çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Zeren, şöyle konuştu:

"Bu maça takım olarak çok iyi hazırlandık. Önümüzde birkaç gün daha var. Son hazırlıklarımızı yapıp Cumartesi Şanlıurfa'ya gideceğiz. 2 gün Şanlıurfa'da kalıp burada antrenman yapacağız ve ortama alışmaya çalışacağız. Pazartesi akşamı da inşallah oynayacağımız maç sonrasında galip gelip keyifle Samsun'a döneceğiz. Mustafa Sevgi sarı kart cezalısı olduğu için takımda yer alamayacak. Bulgar futbolcumuz Galin Ivanov'un ise ufak bir sakatlığı var. Kendisini riske etmemek için onu da Samsun'da bırakacağız." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sportif Direktör Zeren: Şanlıurfa'ya Kazanmak İçin Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement