Steve Jobs'ın Ölümü, Samsung'un Yükselişi - Son Dakika
Teknoloji

Steve Jobs'ın Ölümü, Samsung'un Yükselişi

Steve Jobs\'ın Ölümü, Samsung\'un Yükselişi

Bugün Samsung'un Steve Jobs'ın ölümünü iPhone'a karşı saldırmak için kullanmak istedikleri ortaya çıktı.

16.04.2014 21:03
Emre Çetinkaya - -

Samsung ve Apple için akıllı telefon dünyasının en büyük iki şirketi dersek yanlış söylemiş olmayız. Bunun yanında bu iki şirketin yıllardır süregelen patent davaları da herkesin malumu. İşte bu devam eden davalardan birinde Samsung ve Apple savaşını oldukça kızıştıracak yeni belgeler ortaya çıktı. Mahkemede kullanılan belgeler arasında, Samsung'un iPhone'a saldırmak ve pazarda Apple'a üstünlük sağlamak için Steve Jobs'ın ölümünü kullanmak istemesi gibi ifadeler bulunuyor.


Bu konuşma ise Samsung'un iki üst düzey yöneticisi arasındaki e-posta'larda geçiyor. Samsung Telecommunications America(STA)'nın başındaki isim Dale Sohn ve STA'nın satış operasyonlarının başkan yardımcısı Michael Pennington'un mahkemeye yansıyan diyalogları büyük ses getireceğe benziyor.


5 Ekim 2011 tarihinde Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs'ın hayatını kaybetmesini e-posta yoluyla değerlendiren bu iki üst yönetici, Steve Jobs'ın ölümününü iPhone'a saldırmak için en iyi fırsatları olduğundan bahsediyorlar.


Ayrıca dünyanın en yenilikçi isimlerinden birisi kabul edilen Steve Jobs'ın hayatını kaybetmesinin ardından akıllı telefon pazarında Apple'ın gerileyeceğini konuşan ikili, Apple'a pazarda üstünlük sağlamak için Jobs'ın ölümünü kullanmaları gerektiğini belirtiyor. Bunların yanında Samsung'un ise pazarlama stratejisini derhal değiştirmesi gerektiğini söylüyorlar.


Öte yandan şu an akıllı telefon pazarında Samsung'un Apple'a karşı önemli bir üstünlüğü bulunuyor. Ne diyorsunuz Steve Jobs'ın ölümü, Samsung'un yükselişinde rol oynadı mı?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steve Jobs'ın Ölümü, Samsung'un Yükselişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement