Stk'dan Asayiş Birimlerine Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Stk'dan Asayiş Birimlerine Ziyaret Etti

Stk\'dan Asayiş Birimlerine Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve Kahta’da faaliyet gösteren STK temsilcileri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

22.07.2016 16:44

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve Kahta'da faaliyet gösteren STK temsilcileri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kaymakam Ahmet Gazi, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve STK Temsilcileri darbe girişiminde bulunan terör örgütü FETÖ'ye karşı üstün performans gösteren İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan asker ve polislere teşekkür etti.

Sıcak sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kaymakam Kaya, "Millet için Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen terör örgütü FETÖ mensuplarını kınıyoruz. Bugün buraya STK temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkanımız hepimiz ziyaret ederek şunu göstermeye çalıştık. Şerefli asker üniformasını giyip içerisinde gizlenen hainler tarafından gerçekleştirilen bir darbe girişimidir. Yoksa bizim şanlı üniformamızı giyen, ülkenin milletine, birliğine bağlı emniyet güçlerimiz kesinlikle kastedilmemelidir. İnsanların sokak da gördüğü zaman saygı duyduğu üzerindeki üniformaya milli birliğimizin temsilcisi olan, ülkemizin sınırlarının korunmasında emeği olan, millet için olan ordumuzda bu şerefli üniformasının altında gizlenerek bunu yapmaya çalışan insanları lanetliyoruz. Bunları ayırmamız lazım. Bugün şerefli üniformayı taşıyan askerimizin buradaki temsilcisi jandarmamızın yanına gelerek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Bu konuyla ilgili insanların bu ayrımı yaptığını, insanlarımızın bunun bilincinde olduğunu göstermedik istedik. Aynı zamanda gerek askerlerimiz gerekse polis güçlerimizin yanlarında olduğumuzu, bu manevi gücü hissetmelerini sağlamak istedik. askerimize ve polisimize moral vermek istedik" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'dan Asayiş Birimlerine Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement