Stoichkov: Messi Takıntılı Ronaldo Satılmalı! - Son Dakika
Spor

Stoichkov: Messi Takıntılı Ronaldo Satılmalı!

Stoichkov: Messi Takıntılı Ronaldo Satılmalı!

Barcelona'nın eski yıldızı, Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'yu satması gerektiğini savundu.

18.03.2015 04:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hristo Stoichkov, Cristiano Ronaldo'nun Lionel Messi'yi takıntı haline getirdiğini ve Real Madrid'in yıldız futbolcuyu bu sebeple elden çıkarması gerektiğini söyledi.

Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 39 resmi maçta 41 gole imza atsa da 2015 yılında ligde çıktığı son 7 maçta sadece 2 kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız son dönemlerde eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş, hatta Pazar günü Levante ile oynanan maçta Gareth Bale'ın kaydettiği gole sevinmemesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Sportium'a konuşan Stoichkov, Ronaldo'nun tutumunun Real Madrid'i takım halinde olumsuz yönde etkilediğini belirtirken, "Takım arkadaşınız gol attığında buna sinirleniyor ve sevinmiyorsanız, takım için hiçbir değeriniz yok demektir. Ronaldo'nun da, Messi'nin de kalitesinde kimse şüphe duyamaz. Messi şu an olduğu yerde. Ronaldo ise sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her oyuncu bunları yaşayabilir. Ben de zamanında tepki görüp ıslıklandım. Aklını okuyamam ama bence Messi'ye karşı olan takıntısı onu bu hale getiriyor. Messi takım arkadaşlarını motive ederken, Ronaldo gol atamayınca bundan takımı kötü yönde etkileniyor." ifadelerini kullandı.

"BAŞKANI CRISTIANO'YU SATACAK"

Çarpıcı sözlerine devam eden Stoichkov, şöyle devam etti: "Messi Pele, Diego Maradona ve Johan Cruyff gibi isimlerle kıyaslanırken, Ronaldo sadece Messi ile kıyaslanıyor ve bu da onu kızdırıyor. Ronaldo'nun geleceğini Florentino Perez'e sormalısınız. Yakında  veya daha sonra, başkanı onu satacak. Paraya ihtiyacı olup olmadıklarını bilmiyorum, ama Ronaldo'yu satmak bana göre doğru bir karar olurdu."

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Stoichkov: Messi Takıntılı Ronaldo Satılmalı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement