"SU'DAN İŞLER" Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

"SU'DAN İŞLER" Resim Sergisi

"SU\'DAN İŞLER" Resim Sergisi

Neden "Su'dan İşler"…?

25.11.2015 09:02  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilşad ATASOY, Günsu SARAÇOĞLU, Saim ALTUNCU

2 Aralık 2015 – 2 Şubat 2016

Metropoldoctors Levent- Şeli Art Project işbirliğiyle biraraya gelen, Ressam Dilşad ATASOY, Ressam Günsu SARAÇOĞLU, Ressam Saim ALTUNCU'nun; "SU'DAN İŞLER'" isimli resim sergisi Şeli Art Project işbirliğiyle Metropoldoctors Levent'te tüm sanatseverlerle buluşuyor.

Sergi; sanatçıların son dönemdeki suluboya tekniğiyle hazırladıkları eserlerinden oluşmaktadır. Sergi açılışı, 02 Aralık 2015 saat: 18:00 - 20:00 arasında gerçekleşecektir. Sanatçıların eserleri, Metropoldoctors Levent'te 02 Şubat 2016 tarihine kadar sanatseverler tarafından izlenebilir…

"Su'dan İşler" Resim Sergisi için bir araya gelen Ressam Saim Altuncu, Dilşad Atasoy ve Günsu Saraçoğlu projeye ilişkin düşüncelerini şu sözler ile tarif ediyorlar:

"Bizler sanatı günlük yaşamımızın rutin bir parçası olarak görüyoruz.

Resim ve sanat bizim için bir iş olmanın ötesinde bir yaşam şeklidir. Eserlerimiz; bizim duygularımızın, düşüncelerimizin, eleştirilerimizin ve sıra dışı düşlerimizin yansımalarından ortaya çıkmaktadır.

Bu projede bir araya gelmemizin en önemli öncülü; eleştirel ve kalıplaşmış düzene karşı naif duruşumuzun ve fikirlerimizin yakın olması, sistemin tüm dayatmalarının dışında bir hissiyat içerisinde üretmeye devam ediyor olmamızdır.

"Su'dan İşler" adı; mevcut pazarlama, tanıtım ve reklam algılarına bir tepkidir aynı zamanda… Amacımız sistemin bütün bu dayatmalarını al aşağı edercesine sanatseverler için sadece bizden yansıyanları içtenlikle sergilemek ve paylaşmaktır. Sanatın iyileştirici gücüne en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde bu paylaşımların önemli olduğunu düşünüyoruz.



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SU'DAN İŞLER' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement