Sultanahmet'teki İntihar Saldırısının Görgü Tanığı Konuştu - Son Dakika
Güncel

Sultanahmet'teki İntihar Saldırısının Görgü Tanığı Konuştu

Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı intihar saldırısının görgü tanığı konuştu. Tanık, "1.70 boylarında güzel giyimli bir bayandı." dedi.

06.01.2015 18:38  Güncelleme: 19:22

İstanbul Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Saldırıda polis memuru Kenan Kumaş şehit oldu 1'i polis 2 kişi yaralandı. Saldırının ardından CNN ekranlarına konuşan görgü tanığı da saldırganı anlattı.

"1.70 BOYLARINDA GÜZEL GİYİMLİ BİR BAYAN"

Görgü tanığı saldırganın kendisine ve esnaf arkadaşlarına karakolun yerini İngilizce olarak sorduğunu anlatarak şunları söyledi:

"1.70 boylarında güzel giyimli bir bayandı, adres sordu, turist gibi görünüyordu. Birkaç esnaf akadaşa da sormuş turizm bürosunu. Daha sonra patlama sesi duyduk ve birkaç el silah sesi geldi. Sokak bomboştu. Ucuz atlattık."

Sultanahmet\'teki İntihar Saldırısının Görgü Tanığı Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sultanahmet'teki İntihar Saldırısının Görgü Tanığı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Barış Daş : Allah'ım polisimizin ruhunu şad eyle onu cennetine al o eylemciyi de cehennemin en derin yerinde yak 42 7 Yanıtla
  • KMP 44: Aşşağışık pislik solcular 17 3 Yanıtla
  • Bülent : Allah rahmet eylesin acili ailesine rabbim sabir versin 16 3 Yanıtla
  • catcher3434: Bu cnn turk muhabiri pek bir sevincli nerdeyse olen haini kahraman ilan edecek bu basin polisedusman kanal d fox cnn 13 2 Yanıtla

Advertisement