Sultangazi'de Polisle Çatışmaya Giren 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Polisle Çatışmaya Giren 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA İstanbul Bayrampaşa'da bir işadamının para dolu çantasını gasp ettikten sonra polisle girdiği çatışma sonucu ölen Muhammet Aydın adlı kişinin yanında yakalanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

24.02.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA

İstanbul Bayrampaşa'da bir işadamının para dolu çantasını gasp ettikten sonra polisle girdiği çatışma sonucu ölen Muhammet Aydın adlı kişinin yanında yakalanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, uyuşturucu kullanmak, yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlardan onlarca sabıkası olduğu ortaya çıktı.

POLİSE ATEŞ AÇINCA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Bayrampaşa'da geçen pazar günü bir işadamının elindeki para çantası 5 kişi tarafından silah zoruyla gasp edilmiş, zanlıların peşine düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kaçtığı aracı Sultangazi'de durdurmuştu. Araçtaki Muhammet Aydın, otomobilden inip para çantasıyla kaçmak isterken, polisin Dur ihtarına ateş açarak karşılık vermiş, çıkan çatışmada da yaralanmıştı. Muhammet Aydın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, otomobildeki 4 şüpheli ise gözaltına alınmıştı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılar Ömer K. (27), Erdal Ş. (37), Abuzer T. (30) ve Aydın Ç.(35) tam bir suç makinesi çıktı. Şüphelilerin, yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal etmek, hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurmak, örgüt kurmak ve dolandırıcılık gibi suçlardan daha önceden polise geliş kayıtları olduğu öğrenildi.

ÖLEN ŞÜPHELİNİN DE POLİSTE ÇOK SAYIDA KAYDI VAR

Öte yandan, olay sırasında polise ateş açınca çıkan çatışmada öldürülen Muharrem Aydın'ın da 2 yaralama, 2 dolandırıcılık, 1 konut dokunulmazlığını ihlal ve 2 hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunduğu belirlendi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Polisle Çatışmaya Giren 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement