Sultanlardan Bir Galibiyet Daha - Son Dakika
Spor

Sultanlardan Bir Galibiyet Daha

Sultanlardan Bir Galibiyet Daha

Dicle'nin Sultanları Mardin Artuklu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı'nı 3-0'lık net bir sonuçla yendi.

12.12.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Artuklu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile deplasmanda karşılaşan Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ardından galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Dicle'nin Sultanları Mardin Artuklu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı'nı 3-0'lık net bir sonuçla yendi.

Ünilig müsabakaları çerçevesinde Mardin Artuklu Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı zorlanmadan kazanan Dicle'nin Sultanları galibiyet maç sonu yedikleri yemekle kutladı.

Müsabaka sonrasında oyuncularını tebrik eden D.Ü. Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Antrenör Zafer İpekçi, takımın her geçen gün daha iyi oyun çıkardığını belirterek, yeni bir takım olmalarına rağmen önemli mesafeler aldıklarını söyledi. Grupta şampiyonluk hedeflerine adım adım ilerlediklerini dile getiren İpekçi, "Ünilig'i şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz, buna inanıyoruz. Dicle Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ihtiyaçları için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu inanç bu destek eminim şampiyonluğu getirecek" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Sultanlardan Bir Galibiyet Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement