Suluova'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Suluova İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Siyer bilgi yarışması düzenledi.

12.04.2014 14:26  Güncelleme: 14:42

İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Suluova Ticaret Meslek Lisesi salonunda yapılan ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yarışmanın 11-21 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiğini belirtti.

Okuş, "Kutlu doğum haftalarının bizler üzerinde bir etkisinin ve bir katkısının olması için bu özel günler içerisinde Hazreti Peygamber efendimizin hayatını daha güzel öğrenelim, onun ahlakını, şefkatini ve merhametini daha iyi anlayalım. Bu maksatla tüm ülkemizde ve ilçemizde bir takım programlar yapılmakta ve hakikaten netice itibariyle çok bereketli sonuçlar ortaya çıkmaktadır" dedi.

"Hazreti Muhammed ve Hayatı" isimli kitaptan soruların yöneltildiği ve ilçedeki 9 lise düzeyi okuldan 27 öğrencinin katıldığı bilgi yarışmasında 20 sorunun tamamına doğru cevap veren Suluova Anadolu Sağlık Meslek Lisesi birinci, Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren okul ve öğrencilerin ödüllerinin ileri bir tarihte düzenlenecek ödül töreniyle verileceği bildirildi.

Yarışmada komisyon başkanlığını İlçe Müftüsü Okuş, üyelikleri ise okul öğretmenlerinden Nurullah Fırat, Ahmet Gençalioğlu, Orhan Yıldız ve Ahmet Birgün yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement