Sungurlu Ayakkabıcılar Arastasına Yeni Vizyon - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Ayakkabıcılar Arastasına Yeni Vizyon

Sungurlu Ayakkabıcılar Arastasına Yeni Vizyon

Sungurlu Belediyesi Ayakkabıcılar arastasına yeni bir vizyon kazandırmak için kolları sıvadı.

02.08.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediyesi Ayakkabıcılar arastasına yeni bir vizyon kazandırmak için kolları sıvadı.

Ayakkabıcılar arastası esnafları ile Belediye binasında görüşen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, arasta esnaflarının yaşadığı sıkıntıları büyük bir üzüntüyle izlediğini belirterek, Ayakkabıcılar Arastasının 90'lı yıllarda olduğu gibi tekrar canlanması için gerekli proje çalışmalarının yapıldığını kaydetti.

Projenin detaylarını esnaflarla paylaşan Başkan Şahiner sonrasında arastada faaliyet gösteren esnafların önerilerini dinledi. Başkan Şahiner, projesinde Ayakkabıcılar Arastasının tamamen araç giriş çıkışına kapatılarak kaldırımların genişletilmesi, kaldırımlara ise modern aydınlatma direklerinin dikilerek geceleri de kullanışlı duruma gelmesi için çalışma yaptıklarını belirtti.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmede esnafların da fikirleri göz önüne alınarak projenin geliştirileceği ve en kısa sürede çalışmaların başlanacağı öğrenildi.

Arasta esnafları duyarlı davranışından dolayı ve yapmış olduğu hizmetlerle Sungurlu'ya bir ivme kazandıran Başkan Şahiner'e teşekkür ederek görevinde başarılar dilediler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Ayakkabıcılar Arastasına Yeni Vizyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement