Korkuteli Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-4 - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-4

Korkuteli Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-4

Süper Amatör Lig'de play-off'a kalan Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Serik Belediyespor'a 4-0 yenildi.

27.03.2014 19:29  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Lig'de Play-off'a kalan Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Serik Belediyespor'a 4-0 yenildi.

Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta Korkuteli Belediyespor, yenilginin ardından Bölgesel Amatör Lig umutlarını yitirdi.

İlk dakikalarda 2 takım birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında karşılıkları ataklar golle sonuçlanmayınca karşılaşmanın 45+2. dakikasında Serik Belediyespor'dan Bayram takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Serik Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Serik Belediyespor ikinci yarıya atak başladı ve gollerde ardı ardına geldi. Karşılaşmanın 55. dakikasında Bayram tekrar sahneye çıktı ve takımının ve kendisinin 2. golünü attı. Golün 1 dakika sonrası Bu kez Serik Belediyespor'da Velat, Serik Belediyesporu 3-0 öne geçiren gölü attı. Karşılaşmanın 65. Dakikasında Velat'ın attığı golle durum 4-0 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Korkuteli Belediyespor maçı 4-0 kaybetti ve Bölgesel Amatör Lig umutlarını yitirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement