Suruç'ta Görev Yapan Polislere Veda Töreni - Son Dakika
Güncel

Suruç'ta Görev Yapan Polislere Veda Töreni

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Suruç'taki sınır bölgesinde yaklaşık 3 aydır görev yapan güvenlik güçleri için veda töreni düzenledi.

11.12.2014 15:55

İl Emniyet Müdürlüğü, IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmaların başlaması üzerine çeşitli kentlerden Suruç ilçesine gelen ve görevlerini tamamlayan emniyet personeli için veda töreni düzenledi.

Suruç ilçesinde sınırın sıfır noktasındaki Mürşitpınar Mahallesi'ndeki eski sağlık ocağında düzenlenen veda programına katılan İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ve müdür yardımcıları, bir süre polis memurlarıyla sohbet etti.

Törende, yaklaşık 3 aydır bölgede bulunan ve görev süreleri dolan 150 emniyet personeline kente özgü çeşitli hediyeler taktim edildi.

Pınarbaşı, güvenlik güçlerinin sınır bölgesinde önemli çalışmalara imza attığını, bu nedenle kendilerine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Sınırdan alınan yaralıların titizlikle hastanelere sevk edildiğini hatırlatan Pınarbaşı, burada yaralıların fotoğraflarının çekildiğini ve parmak izlerinin alındığını belirtti.

Görev süresini tamamlayan polis memurlarının gün içerisinde bölgelerine geri dönecekleri öğrenildi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suruç'ta Görev Yapan Polislere Veda Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement