Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

07.04.2016 12:41

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi. mesajında, Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Regaip gecesini bütün kainat alkışlamış, coşkun bir sevinçle ayakta karşılamıştır. Çok bereketli olan bu Regaip gecesinin bir özelliği de mübarek Ramazan ayının ilk habercisi olmasıdır. Bu temenni ve duygularımla ilçemiz,köylerimiz ve gurbetteki tüm kardeşlerimin üç aylarını Regaip Kandilini tebrik ediyorum. Memleketimize, milletimize ve tüm İslam alemine rahmet, bereket, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği'nde genel kurul

Suşehri ilçesindeki Yüksek Okulları Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği genel kurulunda Mehmet Koçali güven tazeledi.

Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda yapılan genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Koçali, amaçlarının çok güzel bir eğitim yuvası yapmak olduğunu söyledi.

Koçali, yeni yönetimde görev alanlara yüksek okulları en iyi seviyeye getireceklerini belirterek, "Amacımız burada eğitim gören öğrencilerimizin ve öğretim görevlilerimizin sorunlarını ilgili makamlara iletmek ve daha modern eğitim yuvaları sağlamak amacıyla kurulan derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman okulumuzun yanında olacaktır." dedi.

Yüksek okullardaki eksikler konusunda bazı işadamlarıyla görüşmelerin devam ettiğini aktaran Koçali, bu görüşmelerin kısa sürede sonuçlanacağını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement