Suşehri'nde Encümen Seçimi - Son Dakika
Güncel

Suşehri'nde Encümen Seçimi

Suşehri ilçesinde "Köylere Hizmet Götürme Birliği"nin encümen seçimi yapıldı.

30.05.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde "Köylere Hizmet Götürme Birliği"nin encümen seçimi yapıldı.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi başkanlığında, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen seçim, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Perçi, seçim öncesi yaptığı konuşmada, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin köylerin sorunlarını yakından takip ettiğini belirterek, "Amacımız köylerimizi daha iyi yaşanır bir hale getirmektir, bunun için canla başla elimizden geleni yapıyoruz. Şehirde olan imkanlara köylerimizde de ulaştık." dedi.

İl Genel Meclis üyesi Mustafa Yüzüak da Özel İdare Müdürlüğü destekleriyle köylere yapılan hizmetler ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Muhtarlardan gelen hiçbir talebi unutmadıklarını ifade eden Yüzüak, "Bilindiği üzere Sivas çok büyük bir coğrafyaya sahip bir il. Bizler bu coğrafyada ilçemize ve köylerimize daha büyük pay alma peşinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu yatırımlar ve hizmetler iktidarımızın gücüyle devam edecektir." ifadesini kullandı.

Dört köy muhtarının aday olduğu seçimlerde Naipli Karaağaç Köyü Muhtarı Sali Yüksel ve Günlüce Köyü Muhtarı Selim Şahin, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliğine seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suşehri'nde Encümen Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement