Tahmazoğlu Davete İcabet Etti - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu Davete İcabet Etti

Tahmazoğlu Davete İcabet Etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından, mesaj yazarak evine davet eden 11 yaşındaki Esma Bakır’a misafir oldu.

29.06.2016 14:47

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından, mesaj yazarak evine davet eden 11 yaşındaki Esma Bakır'a misafir oldu.

Tahmazoğlu, Esma'nın kendisini sosyal medya üzerinden sürekli takip ettiğini belirterek, "Esma kızımız bize sosyal medya üzerinden mesaj yazarak, bizi evine davet etti. Bizde ilk fırsatta bu davetini geri çevirmeyerek kendisini ve ailesini evinde ziyaret ettik. Kendisiyle yüz yüze tanışıp görüştüğümüz için son derece mutluyuz. Kendisine yaşamında ve derslerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Tahmazoğlu'nun sürpriz ziyareti karşısında şaşkına dönen aile, "Esma sosyal medya üzerinden bize konuştuğunu söylüyordu. Ama biz inanmıyorduk. Sizin geleceğinizi öğrenince büyük şaşkınlık yaşadık. İnanmıyorduk ama gerçek oldu" dedi.

Tahmazoğlu'nu evinde ağırlayan 11 yaşındaki Esma Bakır ise çok güzel bir duygu yaşadığını belirterek, "Çok heyecan verici ve güzel bir duygu. Tahmazoğlu'nu davet etmek istedim. Sosyal medya üzerinden evlere yaptığı ziyareti gördüm. Bende başkanımızı eve davet etmek istedim. Geldiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu Davete İcabet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement