Cenazeyi Taksi Tavanında Taşıdılar - Son Dakika
Yaşam

Cenazeyi Taksi Tavanında Taşıdılar

Karaman'ın Ermenek ilçesinde hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi, otopsi için getirildiği Adana'dan taksi tavanında memleketine götürüldü.

05.02.2015 14:53  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek'te yaşamını yitiren ismi açıklanmayan bir kadının ölümü şüpheli bulunup otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yapılan otopsinin ardından cenaze yakınlarına teslim edildi. Kadının yakınları, cenazeyi ambulans yerine taksiyle götürmeye karar verdi.

CENAZETİ TABUTTAN ÇIKARIP, TAKSİ TAVANINDAKİ BAGAJA KOYDULAR

Taksinin üzerine bir bagaj yerleştirildi. Yaşlı kadının cenazesi tabutla morgdan çıkartıldı. Bir kişi cenazeyi bagaja yerleştirmek için taksinin üzerine çıktı. Tabut, taksinin kenarına konulduktan sonra kapağı açılıp ceset torbasındaki yaşlı kadının cenazesi 4 kişi tarafından alınıp taksinin üzerindeki kişiye uzatıldı.

Bu kişi de diğerlerinin yardımıyla cenazeyi bagaja koyup kapattı. Cenaze aracı gibi kullanılan taksi Adana'dan 315 kilometre uzaklıktaki Ermenek'e gitmek için yola çıktı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ: ALLAH ETMESİN...

Taksinin üzerindeki bagajda cenaze taşınması çevredeki vatandaşların tepkisine yol açtı. Bazı vatandaşlar, "Allah etmesin taksi ani bir fren yapsa içinde cenaze bulunan bagaj uçar gider. Devlet ambulans tahsis ediyor. İnsanlar neden böyle eziyetlere katlanıyor anlamıyoruz. Cenazeye de yazık" dedi.

Cenazeyi Taksi Tavanında Taşıdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Cenazeyi Taksi Tavanında Taşıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ??????O?: Hani herşey millet içindi?? Hani milletin hizmetkarıydınız?? Hizmetiniz batsın inşallah 11 12 Yanıtla
  • ramazan: bir cenaze takside taşınamaz diye bir şey mi kural mı var, vatandaşın durumu neye uygunsa öyle yapar 15 1 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Benim halkim bir filim gibidir. Rejisör mejisör gerekmez. 11 4 Yanıtla
  • Deli: Ambulans için bir ücret talep ediliyor mu, edilmiyor mu ?Asıl mesele bu. . 9 0 Yanıtla
  • Beledıye : O beledıye ye ait cenaze aracı var yardımcı olaydı yazık memleket duyarlı Olmalı her kesin acısı olur O Yörenin brokratları başkanları Vicdanlıysa istifa eder onların Acısını paylaşır 6 2 Yanıtla
  • ergün: yeni türkiye trollerin yeni türkiyesi yazıklar olsun 3 5 Yanıtla
  • GEZİLAK: BU HABERE SALAKLAR YORUM YAPSIN ÇÜNKÜ KENDİ İSTEĞİYLE TAKSİ AMBULANS İSTEMEMİŞ YOKSA CENAZE KÖYE KADAR ARABA VERİLDİNİ HERKES BİLİYOR 3 4 Yanıtla
  • KİM KİM: adana belediyesi kim hemen yazın utanmayın 4 1 Yanıtla
  • Hacıcavcav: Ambulans istendiniz de vermediler mi 4 1 Yanıtla
  • süleyman: başınıza gelirse anlarsınız.burdan atıp tutmaya benzemez 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement