Talas'ta Futbol Akademisi Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Talas'ta Futbol Akademisi Başlıyor

Talas\'ta Futbol Akademisi Başlıyor

Talas Belediyesinin ilçedeki çocuk ve gençlerin yaz tatillerini hem spor yaparak, hem de eğitimle geçirebilecekleri futbol akademisi kayıtları başladı.

20.06.2016 13:44

Talas Belediyesinin ilçedeki çocuk ve gençlerin yaz tatillerini hem spor yaparak, hem de eğitimle geçirebilecekleri futbol akademisi kayıtları başladı. Gençler, altı farklı mini sahada gerçekleşecek maçların ardından Talasgücü Belediyespor'un altyapısına seçilme hakkı elde edebilecek.

Bu yaz gençlerin ve çocukların farklı bir tatil geçirmelerini arzu ettiklerini belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 10-17 yaş grubundakilerin 30 Haziran'a kadar başvurularını yapabileceklerini söyledi.

Başkan Palancıoğlu, kayıtların Beyaz Masa'ya yapılacağı futbol turnuvasında ilk 1 ayın eğitim dönemi olduğunu ifade ederek, "9 Temmuz'dan Ağustos ayına kadar eğitimler tamamlandıktan sonraki ay Bahçelievler, Mevlana, Yenidoğan ve Harman Mahallesindeki sahalarda maçlar oynanacak. Lig usulüyle güzel ve farklı bir futbol heyecanı çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyor. İkameti ilçemizde olanları bekliyoruz. Turnuvada başarılı olan ve gelecek vadeden yavrularımızı Talasgücü Belediyespor'un altyapısında değerlendireceğiz. Yavrularımız bir yaz boyunca futbolla hem eğlenecek hem de öğrenecekler." dedi.

Başkan Palancıoğlu, bununla birlikte resim, keman, gitar, bağlama ve satranç gibi 5 farklı dalda yaz spor okullarının 27 Haziran'da başlayacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas'ta Futbol Akademisi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement