Tapu Cinayeti" Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tapu Cinayeti" Zanlısı Yakalandı

Tapu Cinayeti" Zanlısı Yakalandı

Bahçelievler'de Mehmet B., iflas etti ve icradan kurtarmak için evinin tapusunu hemşehrisi Volkan Öner'in annesinin üzerine devretti.

25.11.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de Mehmet B., iflas etti ve  icradan kurtarmak için evinin tapusunu hemşehrisi Volkan Öner'in annesinin üzerine devretti. Volkan Öner, kısa süre sonra evi Mehmet B'nin kavgalı olduğu oğluna devredince ikilinin arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma anında Volkan Öner'i (35) tabancayla vurarak öldüren Mehmet B., polis tarafından yakalandı. Şüpheli suçunu itiraf ederken "Tartışıyorduk. Sonra kavga çıktı.  Bir anda elimdeki silah patladı" dedi.

Yenibosna'da bir pasajda dün meydana gelen olayda Volkan Öner, tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olay sırasında ikilinin kavga ettiği sırada bir anda Volkan Öner'in yere düşerek hareketsiz kaldığı görüldü. Onlarca kişinin gözleri önünde meydana gelen olayın ardından şüpheli hızla kaçtı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada olayın şüphelisi Mehmet B., kısa sürede yakalandı. Mehmet B'nin 2013 yılında ayakkabı imalathanesinin borçları yüzünden battığı, evini icradan kurtarmak için hemşerisi olan Volkan Öner'in annesinin üzerine yaptığı belirlendi. Aradan bir süre geçtikten sonra Volkan Öner'in araya girerek evi Mehmet B.'nin oğlunun üzerine tapu satışı yaparak geri verdiği öğrenildi. Ancak Mehmet B.'nin oğluyla kavgalı olması nedeniyle, evi kendisine haber vermeden oğlunun üzerine yaptığı için Volkan Öner'le bir süredir arasının açık olduğu tespit edildi. Olay günü ikilinin yine aynı sebeple tartıştıkları ve cinayet olayının meydana geldiği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren şüpheli Mehmet B., "Tartışıyorduk. Bir anda aramızda kavga çıktı. Elimdeki silah patladı. Şimdi pişmanım" dedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tapu Cinayeti' Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement