Taraftar, Bayram Bektaş Tercihinden Memnun - Son Dakika
Yerel

Taraftar, Bayram Bektaş Tercihinden Memnun

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Yeni Malatyaspor’da teknik heyet tercihinin Bayram Bektaş’tan yana kullanılmasına taraftar olarak memnun olduklarını söyledi.

17.06.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya spor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Yeni Malatyaspor'da teknik heyet tercihinin Bayram Bektaş'tan yana kullanılmasına taraftar olarak memnun olduklarını söyledi.

Taraftarın gelecek sezondan beklentisi ve yönetimin Bayram Bektaş tercihi üzerine basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Soysal, "Öncelikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm spor camiamıza ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Ülke futbolunun tamamen Euro 2016'ya endekslendiği bir dönemde Yeni Malatyaspor'umuzun gidişatını yakından takip etmekteyiz. Yönetimin teknik heyet konusundaki Bayram Bektaş tercihini yeterli görüyoruz. Şehrin Süper Lig heyecanını içinde yaşayabilecek, hırslı, genç ve geçmişi başarılı hocamıza hayırlı olsun diyoruz. Transfer dönemi kulübümüz için oldukça önemlidir. Geçtiğimiz yıl yapılan hatalardan dersler alınarak, Malatya'nın adına yakışan isimler tercih edildiğinde özlenen şampiyonluğun geleceğine yürekten inanıyoruz. Yönetim ve teknik heyetlerin yaz süreçlerinde söylediği, 'taraftar sabırlı olsun' sözüne güveniyoruz. Tüm taraftarlarımıza, sosyal platformlarda ve algıya yönelik diğer alanlarda üretilen karamsarlık havasından uzaklaşmalarını tavsiye ediyoruz. Malatyaspor Taraftar Derneği hiçbir zaman kimsenin baskısı ve etkisi altından kalmadan sadece kulübün menfaatleri için en doğru tepkiyi de desteği de verecek gücü her zaman kendi içinde bulmuştur. Bu manada taraftarımız hem yapılacak transferler hem de şampiyonluk yolundaki diğer çalışmalarla ilgili tüm işleyişi yakından takip ettiğimizi, unutmasın. Yeni dönemde üst sıralarda olan, keyif veren bir futbol ortaya koyan ve Malatya'mızın mücadeleci ve asi ruhuna uygun savaşan bir takım görmek en büyük temennimizdir" ifadelerini kullandı.

Passolig kart satışlarının azlığına dikkat çeken Soysal, "Tüm bu süreçte taraftarımıza düşen, yeni sezonun muhtemel ikinci yarısına yetişecek yeni kaplan yuvası Malatya Arena Stadı'nın bitirilmesi de düşünülerek, herkesin Passolig kartlara ilgi göstermesidir. 1 milyonun üzerinde Malatyalı'nın olduğu bir ülkede 10 bin kart ne şehrimizin büyüklüğüne ne de takımımızın koyduğu büyük hedef yakışmaktadır. 25.000 kişilik yeni stadımızı bugüne kadar satılan 10.000 kişilik kartla dolduramayacağımız ortadadır. Tüm Malatyalıları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yeni sezon öncesi teknik heyetimize, yönetim kurulumuza ve tüm camiamıza başarılar diliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftar, Bayram Bektaş Tercihinden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement