Tarım Kredi Kooperatifi'nden Sarıcaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifi\'nden Sarıcaoğlu\'na Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Birliği Müdürü A.Cüneyt Erdoğan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

12.11.2015 10:15

Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Birliği Müdürü A.Cüneyt Erdoğan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Tarım Kredi Kooperatifi Kavak'ın tarımsal kalkınması bakımından son derece önemli ve çiftçilerimiz için büyük eksiklik arz ediyordu. Çiftçilerimiz için çok büyük önem taşıyan Tarım Kredi Kooperatifi ilçemize şimdiden hayırlı olsun. Bölge müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bölge Birliği Müdürü A.Cüneyt Erdoğan ise konuşmasında, "Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Kendileri bizimle sağ olsun çok ilgilendi. Kendisinden yer konusunda talepte bulunduk bizleri kırmayıp bize uygun yer vermek için başkanımızla birlikte Kavak'ta gerekli incelemelerde bulunduk. Çok yakın zamanda Tarım Kredi Kooperatifi'nin açılışını yapacağız. Göstermiş olduğu nezaketten dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi Kooperatifi'nden Sarıcaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement