Akdağcık: 3 Puan Aldık - Son Dakika
Yerel

Akdağcık: 3 Puan Aldık

Akdağcık: 3 Puan Aldık

Tarsus İdmanyurdu Başkanı İsmail Akdağcık, "Yeni Malatyaspor karşısında altın değerinde 3 puan aldık" dedi.

21.04.2014 10:02  Güncelleme: 11:26

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren  Tarsus İdmanyurdu'nun başkanı İsmail Akdağcık, Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 3 puanın altın değerinde olduğunu söyledi.

Akdağcık, AA muhabirine, grupta üst sıralardaki rakipleri karşısında iyi mücadele edip, maçı 3-2 kazandıklarını hatırlattı.

Zor süreçten geçtiklerini ve ligde kalmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını anlatan Akdağcık, "Yeni Malatyaspor karşısında altın değerinde 3 puan aldık. Çok sevinçliyiz. Kalan 3 maçımızdan da en iyi sonuçları alarak, kümede kalmak istiyoruz. Oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum" dedi.

Akdağcık, dünkü maçta ve sonrasında çıkan olayların kendilerini üzdüğünü ifade ederek, sporda olmaması gereken bu tarz durumların bir daha yaşanmamasını diledi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdağcık: 3 Puan Aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FIRAT MAKTAY: maç sonunda çıkan olaylara üzüldük...futbolda kazanmak kadar, yenilmekte olduğu bilinmelidir...yazı günah...o kadar koltuk kırıldı. hiç hoş olmayan tutum ve davranışlar sergilendi... Yeni malatyaspor'a kalan üç maçında başarılar dilerim...Bir hatırlama...Takımımız stopersiz ve eksik çıktı...Geçen hafta A2 takımımızdan profesyonel yapılan Hasan Can şaş'ın iki golü için tebrik ediyorum...Güvenenleri mahçup etmedi...diğe tarsuslu oyuncumuz Alper ise şans veridiği zaman neler yapabileceklerini gösterdi... 1 0 Yanıtla

Advertisement