Tarsus'ta Bayram Öncesi Önlemler - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Bayram Öncesi Önlemler

Tarsus'ta bayram öncesinde gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

01.07.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus'ta bayram öncesinde gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, bayram boyunca vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma ekiplerince otogar, istasyon ve şehir için otobüs duraklarında gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Her ne surette olursa olsun sabotaj ve terörist eylem ve faaliyetlere karşı dikkatli ve titiz davranılacak, böylesi yerlerde bayram süresince nöbetçi personel bulundurulması sağlanacaktır. Bayramdan önceki günlerde bankalarda, PTT şubelerinde ve büyük mağazalarda yığılma olacağından bu gibi yerlerde terörist eylemlere karşı gerekli güvenlik önlemleri mutlaka alınacak ve böyle yerlerde bayram öncesi günler ile süresince devriye ve nöbet hizmetleri uygulanacaktır.

Halkın alış veriş yapacağı yerlerde emniyet müdürlüğü ve yerine göre Jandarma komutanlığı tarafından gerekli güvenlik önlemi alınırken diğer yandan suni mal darlığı yaratılmaması için belediyelerce gerekli tedbirler alınacaktır. Hastane ve sağlık kuruluşlarında bayram süresince halkın sağlıkla ilgili sorunlarının halledilmesi için mutlaka nöbetçi personel iş başında ve göreve hazır bulundurulacaktır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yoksul ailelere bayram müddetince gıda, giyecek, yardımlar yapılacak, müftülük tarafından ise vaazlarda küskünlük ve dargınlıkların sonlandırılması, huzurun, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi konuları işlenecektir. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Bayram Öncesi Önlemler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement