Tarsus'ta Kanal Temizlik Çalışmalarına Devam Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta Kanal Temizlik Çalışmalarına Devam Ediliyor

Tarsus\'ta Kanal Temizlik Çalışmalarına Devam Ediliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışmalarına devam ediyor.

23.06.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışmalarına devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan mahalle, cadde ve sokaklarında bulunan muayene bacası, yağmursuyu ızgarası, kanalizasyon hattı ve pere taş kaplı trapez açık yağmursuyu drenaj kanallarının temizlik çalışmaları devam ediyor. Tüm ilçelerde olduğu gibi Tarsus ilçesinde de kış mevsimine hazırlık çalışmaları ile aşırı yağışlardan gelebilecek olası tıkanıkların önüne geçilmiş olunacak.

Daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm personelle birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirten MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, "Temizlik çalışmalarının birçok açıdan önemi var. Su baskınlarının önüne geçmek adına önemli bir tedbir olmasının yanı sıra çevre düzeni ve kötü kokuların yayılmasını engelleyen en önemli faktörlerden biridir. Bu nedenle turizm merkezlerinden biri olan şehrimizde hatların temizlenmesi konusunda çok hassas davranıyoruz. Ayrıca MESKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızdan kanalları, ızgaraları kirletmemeleri ve kanalizasyon sisteminin sağlıklı çalışması içinde abonelerimizin sisteme bez, kağıt ve benzeri katı atıkların atılmaması gerektiği konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Kanal Temizlik Çalışmalarına Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement