Tartan Atletizm Pisti'nin Yapımına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Tartan Atletizm Pisti'nin Yapımına Başlandı

Tartan Atletizm Pisti\'nin Yapımına Başlandı

Adıyaman Valisi Demirtaş, Karaali Mahallesi Eğriçayı Parkı mevkiinde yapımına başlanan Tartan Atletizm Pisti'nde incelemelerde bulundu.

27.03.2014 10:04  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman merkez Karaali Mahallesi Eğriçayı Parkı mevkiinde yapımına başlanan Tartan Atletizm Pisti'nde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan Adıyaman Tartan Atletizm Pisti'nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapımı üstlenen ilgili müteahhitten bilgi alan Vali Demirtaş, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Tartan Atletizm Pistinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 25.10.2013 tarihinde ihale edilerek, yapımına başlandığını belirten Vali Demirtaş, "Adıyaman halkına daha iyi ve kaliteli tesislerde hizmet sunabilmek amacıyla 35 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanan tesiste tartan atletizm pisti, ışıklandırmalı futbol sahası yapılacaktır. Bu tesisin tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Adıyaman'da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkan sağlayarak halkımızın sağlıklı bir yaşam için ihtiyaçlarına cevap verebilecek tesisleri ilimize kazandırmış olacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tartan Atletizm Pisti'nin Yapımına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement