Taşköprü Belediyesi'nden Kahraman Tazeoğlu Söyleşisi - Son Dakika
Güncel

Taşköprü Belediyesi'nden Kahraman Tazeoğlu Söyleşisi

Taşköprü Belediyesi tarafından kültür hizmetleri kapsamında düzenlenen şiir şöleninde ülkemizin tanınmış yazarlarından Kahraman Tazeoğlu gençlere duygusal anlar yaşattı.

28.02.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bukre" kitabının yazarı Kahraman Tazeoğlu, Taşköprü Belediyesi tarafından Mustafa Sıtkı Erkek Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir şölenine katılarak şiirler seslendirdi.

Çoğunlukla gençlerin doldurduğu salonda muhteşem yorumu ve muhteşem ses tonuyla dinleyenlerine coşkulu anlar yaşatan Kahraman Tazeoğlu, daha önce Kastamonu'ya gelmediğini ve Taşköprü'ye gelmekten mutlu olduğunu söyleyerek bu organizasyonu düzenleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a teşekkür etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirterek ülkenin tanınmış sevilen bir şair ve yazarını ilçelerinde ağırlamaktan gurur duyduklarını söyleyerek kendilerini kırmayıp Taşköprü'ye teşrif eden Tazeoğlu'na tüm ilçe halkı adına teşekkür etti.

Arslan ayrıca Kahraman Tazeoğlu'nu tekrar başka bir programda Taşköprü'de görmek istediklerini kaydederek "Sizler ülkemizin gençliğine modelsiniz" dedi.

Arslan daha sonra ise sevilen şair-yazar Kahraman Tazeoğlu'na çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taşköprü Belediyesi'nden Kahraman Tazeoğlu Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement