Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Dönüş Yolunda

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde vatandaşların dönüşe geçmesiyle İstanbul Emniyeti Müdürlüğü çalışmalarına başladı.

19.07.2015 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde vatandaşların dönüşe geçmesiyle İstanbul Emniyeti Müdürlüğü çalışmalarına başladı.

Akşam saatlerinde yoğunlaşması beklenen trafiğin kontrollü ilerlemesini sağlamak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Çamlıca TEM otoyolu gişelerinde denetimlere başladı.

AA muhabirine açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper, trafik ekiplerin bayram dönüşü güvenlik uygulamalarına devam ettiğini belirterek, "Çevre yollarında bölge trafik ekipleri yolcu otobüsleriyle ilgili takograf ve yetki belgesi denetimlerine devam ediyor" dedi.

İstanbul il sınırından başlamak üzere her 3 kilometrede bir trafik ekipleri tarafından kontrol yapıldığını belirten Alper, havadan destekli çalışma da yaptıklarını ifade etti.

Metin Alper, şunları kaydetti:

"Bu saat itibarıyla havada helikopterimiz mevcut. Helikopterimiz yoğunluk olan bölgeleri bize bildiriyor. Biz de aşağıdan görüntüleri aldıktan sonra ekiplerimizi bu yönlere kanalize ediyoruz. Yine Esenler Otogarında da bu bayram tedbirlerimizi daha da arttırdık. Malumunuz geçen bayram 4 kilometrelik kuyruk oluşmuştu ve vatandaşlarımız mağdur olmuştu. Bu Bayram aynı sıkıntıyı yaşamamak için sabah saatlerinden itibaren pek çok görevlimizi Esenler Otogarında konuşlandırdık. Bu bayram otogarda kuyruk yaşanmamasını umut ediyoruz ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Biz bu yoğunluğun gece saatleri hatta sabahın ilk ışıklarına kadar devam edeceğini düşünüyoruz. Sürücülerimizden yorgun ve uykusuz araç kullanmamalarını, trafik kurallarına azami uymalarını istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement