Tatlıses Başakşehir'de Şube Açtı - Son Dakika
Güncel

Tatlıses Başakşehir'de Şube Açtı

Tatlıses Kebap’ın Başakşehir’deki şube açılışında katılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi yemediği hiçbir şeyi insanlara yedirmediğini belirterek, “Seyrantepe’de ne yiyorsanız burada da aynısını yersiniz” dedi.

21.06.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatlıses Kebap'ın Başakşehir'deki şube açılışında katılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi yemediği hiçbir şeyi insanlara yedirmediğini belirterek, " Seyrantepe'de ne yiyorsanız burada da aynısını yersiniz" dedi.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmed Tatlıses'in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap, 8. kebap ve lahmacun salonunu Başakşehir'de açtı. Açılışa İbrahim Tatlıses'in yanı sıra Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, sanatçılar Mahmut Tuncer ve Hasan Yılmaz katıldı. İbrahim Tatlıses, vatandaşlarla beraber kurdele keserek kebap salonun açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta kebap ve lahmacun dağıtıldı.

Kendi yemediği hiçbir şeyi insanlara yedirmediğini söyleyen Tatlıses, "Seyrantepe'de ne yiyorsanız burada da aynısı yersiniz" dedi.

Vatandaşların Ramazan'ını tebrik eden Tatlıses, "Aç insanları doyursunlar. O zaman Ramazan olur. Biz Ramazan'da hep ucuzuz. Önemli olan para kazanmak değil iyi şeyler yapmaktır. İnşallah başka yerlerde açacağız. Yavaş yavaş, adım adım" şeklinde konuştu.

Kebabı da lahmacunu da çok sevdiğini belirten Tatlıses, çiğ köftenin sadece Tatlıses'te yenmesi gerektiğini belirterek, "Tatlıses'ten başka bir yerde yemeyin her yerde katıklı. Önce lokantaları görmeden gelip fabrikalarımızı görsünler. Nasıl üretiliyor, nasıl yapılıyor görsünler" dedi.

"Başakşehir'e hem kendisi geldi hem ismi geldi" diyen Başkan Mevlüt Uysal ise, "Bu manada ilçemizin en azından böyle güzel mekanlarla isminin duyulması bizi memnun etti. Onlar gelip mekanı açtı görevini yaptı. Başakşahirlilerin gelip buraya tadına bakmaları, burayı ihya etmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından kebap salonundan ayrılan Tatlıses, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatlıses Başakşehir'de Şube Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement