Tavas'ta İş Sağlığı Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Tavas'ta İş Sağlığı Haftası Kutlandı

Tavas\'ta İş Sağlığı Haftası Kutlandı

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

21.05.2016 11:39

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri, 'İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası' dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Bu kapsamda öğrenciler, Tavas ilçesinde çalışan kamu ve özel sektör çalışanlarını ziyaret ederek, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasını kutlayıp, iş güvenliği ve iş kazalarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar ve broşür dağıttılar. Tavas Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi ve İş Güvenliği Uzmanı Özgür Elmacı, sağlık ve güvenlik konusunun her alanda ve her yaşta ele alınması gereken bir konu olduğunu, Öğretim Görevlisi ve İş Güvenliği Uzmanı Gürol Uncu ise iş kazaları ve meslek hastalıklarının engellenebildiğini anlattı.Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şevki Arslan, iş sağlığı ve güvenliği kültürüne Yüksekokul olarak katkı sağlanacağını ve bu etkinliklerin her sene yapılacağını kaydetti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavas'ta İş Sağlığı Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement