Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı Seminer Veriyor - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı Seminer Veriyor

Tavşanlı\'da Zafer Kalkınma Ajansı Seminer Veriyor

Zafer Kalkınma Ajansı kamu kurumlarına yönelik proje hazırlama semineri başlattı.

14.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Kalkınma Ajansı kamu kurumlarına yönelik proje hazırlama semineri başlattı. Cuma gününe kadar sürecek olan seminere Tavşanlı'dan 38 kurumun idarecisi katılıyor.

Zafer Kalkınma Ajansı "Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz" adı altında teknik destek projesi başlattı. İlçede 38 kurumun daire amirleri ve kalite yönetim elemanlarına yönelik verilen seminerde Zafer Kalkınma Ajansı'nın verdiği destekler ve proje hazırlama yöntemleri anlatılıyor.

Beş gün sürecek olan ve Yrd. Doç. Dr Arıl Cansel tarafından verilen seminerin ilk gününe ilçe kaymakamı Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ve daire amirleri iştirak etti. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminerde Yrd. Doç Dr. Anıl Cansel, ajansın faaliyetlerinden bahsederek kurumların hizmet kalitesini arttırmada önemli destekler verildiğini söyledi. Cansel " Burada ki eğitimler sonrasında kurumlarımızın yetkilileri hizmet kalitesini arttırmada hazırlanacak projelerin püf noktalarını öğrenecekler. Onların ufkunu açma ve kurumlarına değer kazandırma adına Cuma gününe kadar sürecek önemli bir program yürütüyoruz. Zafer Kalkınma Ajansımızın tek bir isteği var. O'da projelerin özgün olmasıdır. Kes yapıştır tekniği ile hazırlanan projeler maalesef kabul görmüyor. Bu nedenle burada anlattığımız konular çok önemli" dedi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı Seminer Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement