Tavşanlı Özel Yıldız'da Yeni Yıl Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı Özel Yıldız'da Yeni Yıl Heyecanı

Tavşanlı Özel Yıldız\'da Yeni Yıl Heyecanı

Tavşanlı’nın başarılı eğitim kurumlarından Özel Yıldız Eğitim Kurumları’nda 2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi’nin heyecanı yaşanıyor.

13.09.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'nın başarılı eğitim kurumlarından Özel Yıldız Eğitim Kurumları'nda 2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi'nin heyecanı yaşanıyor. Okul Müdürü Rabia Yıldız Degeç, anaokulu ve 1. sınıflardan sonra hafta başında tüm öğrencileriyle birlikte yine başarılı bir yıl için hazır olduklarını kaydetti.

Özel Yıldız ilkokulu her yıl tüm personeliyle heyecanla yeni sezona başlıyor. Bu hafta uyum sürecinde 1. sınıf öğretmeni Gülter Korkmaz,anasınıfı öğretmeni Beyza Turhan ve kreş öğretmeni Beyza Yıldız'la eğitim yılına başlayan eğitim kurumunda öğrenciler ve öğretmenlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Yıldız Eğitim Kurumları Müdürü Rabia Yıldız Degeç "Yeni bir sezona coşkuyla başladık. Öğrencilerimiz çok mutlu. Onların küçük yüreklerinde mutlu, anlamlı izler bırakmak istiyoruz. Bu heyecanla ve mutlulukla yeni eğitim öğretim yılında başta okulumuzun en küçüklerine olmak üzere tüm öğrencilerime başarılar diliyorum" dedi - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı Özel Yıldız'da Yeni Yıl Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement