Tavşanlılı Öğrenciler Macaristan Ziyaretine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Tavşanlılı Öğrenciler Macaristan Ziyaretine Hazırlanıyor

Tavşanlılı Öğrenciler Macaristan Ziyaretine Hazırlanıyor

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumlarından 8 öğrenci ve 2 öğretmen, katıldıkları Comenius projesi kapsamında Macaristan ziyaretine hazırlanıyor.

18.04.2014 13:02  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları'ndan 8 öğrenci ve 2 öğretmen, katıldıkları Comenius projesi kapsamında Macaristan ziyaretine hazırlanıyor.

Bir hafta boyunca Macaristan'da kültürel geziye katılacak olan öğrenciler, Macar halk oyunlarını da öğrenecekler.

Bu kapsamda yaklaşık 1 haftadır Tavşanlılı öğrencilere eğitim veren Macar öğretmen Armin Török, Tavşanlı'yı ve çalıştırdığı öğrencileri çok sevdiğini belirterek, Comenius projesinin dünya gençliğini bir araya getirdiğini anlattı. Armin Török, söz konusu proje ile öğrencilerin farklı kültürleri de tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları İngilizce Öğretmeni Dilan Hacıarifoğlu ise, İngilizce eğitiminin öneminden bahsederek "Öğrencilerimiz okul eğitiminde sadece bizimle konuşma fırsatı buluyor. Comenius projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Macaristan ve İtalya'dan gelen öğrencilerle öğretmenlerini Tavşanlı'da ağırlamıştık. Biz de bu yıl 8 öğrencimizle birlikte Macaristan'a giderek kültürel bir gezi gerçekleştireceğiz. Tabii ki bu gezinin eğitim amacı da olacaktır. Çocuklarımızın yabancı öğrencilerle kuracakları arkadaşlık ve dostluklar dil eğitimini önemli bir noktaya getirecektir. Bu arada Macaristan'dan ilçemize gelerek çocuklarımıza ders veren Armin Török'ün halk danslarına ilişkin öğretileriyle de çocuklarımız Macar arkadaşlarına sürpriz yapacak" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlılı Öğrenciler Macaristan Ziyaretine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement