TBMM Başkanı Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Bulvarı Açtı (2) - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Bulvarı Açtı (2)

TBMM Başkanı Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Bulvarı Açtı (2)

Yılmaz, 224 KONUTUN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI TBMM Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler açılışların ardından Esentepe TOKİ konutları yanına TOKİ tarafından inşa edilecek 224 sosyal konutun temel atma törenine katıldı.

09.10.2015 19:28

Yılmaz, 224 KONUTUN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

TBMM Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler açılışların ardından Esentepe TOKİ konutları yanına TOKİ tarafından inşa edilecek 224 sosyal konutun temel atma törenine katıldı. Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, halka verilen en güzel hizmetlerden birinin onları konut edindirmek olduğunu söyledi. İnsanları tasarrufa teşvik ederek ev almalarını önümüzdeki dönemde kolaylaştıracaklarını belirten Yılmaz şunları söyledi:

"Ev almak için konut hesabı açan ve yüzde 25 peşinat biriktiren vatandaşımıza kamu olarak bizde yüzde 15 destek vereceğiz. Yine TOKİ eliyle emeklilerimizi uygun koşullarda konut sahibi yapacağız. Bu çerçevede emeklilerimize 240 taksit şeklinde ve aylık 250 lira bedel mukabilinde konut sahibi olmalarını da sağlayacağız. Bugüne kadar TOKİ tarafından Sivas en çok toplu konuttan hizmet alan illerin başında geliyor. TOKİ tarafından ülkemizde 2003 yılından itibaren inşaatına başlanan 679 bin 382 konutun 546 bini 2015 yılı Eylül ayı itibariyle sosyal ve teknik donatılar ile tamamlandı ve hak sahibine teslim edildi."

Meclis Başkanı Yılmaz ve il protokolü, konuşmaların ardından butona basarak temsili olarak konutların temelini attı. Ardından Yılmaz, İnönü Bulvarı üzerine yapılan ve yarın açılışı gerçekleştirilecek olan Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi'ni gezdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Bulvarı Açtı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement