Tec-Sen, 4/c'li Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tec-Sen, 4/c'li Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Tec-Sen, 4/c\'li Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEC-SEN) Adıyaman Şubesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli programda 4/C’li sendika üyeleri bir araya geldi.

12.04.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEC-SEN) Adıyaman Şubesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli programda 4/C'li sendika üyeleri bir araya geldi.

4/C'li sendika üyelerinin bir araya gelmesi ile açıklamalarda bulunan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, " Yıllardır Çalışma Bakanlığı 4/C'li personelimize kadro sözü vermişti, ama hala yıllardır 4/C'li çalışanlarımız kadrolarını alamamıştır. Aile yardım ödeneği verilmesi için sendikamız genel merkezi konuyu yargıya taşıdı ve 4/C'li personelimize aile yardım ödeneği hakkı kazanıldı. 4/C'li personelin ücretsiz izine ayrılma hakkını daha önce verilmiyorken, şuan ücretsiz izine ayrılma hakkını sendikamız elde etti. 4/C'li personele kadro verilmesi için bakanlar kuruluna dosya sunuldu. 4/C'li personele kadro verilmesi için TBMM önünde pankartlı ve sözlü eylem yapıldı. Daha önceden lojmanlara başvuru yapamayan 4/C'li personele lojman hakkı kazandırdık. Sendika hakkı bulunmayan 4/C'li personele sendikalı olma hakkını elde ettik. Eğitim öğretim ödeneği için Milli Eğitim Komisyonu'nda 3 vekile dosya verdik. İnşallah bu komisyonundan geçer hakkımız olan bu ödeneği alırız. Atama hakkı elde ettik her yıl bizimde isteğe bağlı tayin isteme hakkımız var artık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tec-Sen, 4/c'li Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement