Tekerlekli Kayak Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Güncel

Tekerlekli Kayak Şampiyonası Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası Uludağ Üniversitesi'nde düzenlenen törenle başladı.

25.06.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonada konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tanyeri, yapılan bu şampiyonada dereceye giren sporcuların Uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi temsil edeceğini ve milli formayı giyeceğini belirtti. Şampiyonaya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Tanyeri, ülkemizde bu spor dalında çok başarılı sporcuların olduğunu ve başarıların artması için desteklerinde artması gerektiğini ifade etti. Büyükşehir Belediyespor Kayak takımı koordinatörü Caner Altun şampiyonada ev sahibi olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek bu tür organizasyonların kayak sporuna olan ilgiyi artıracağını belirtti.

17 şehirden yaklaşık 250 sporcunun mücadele edeceği şampiyona Uludağ Üniversitesi kampüsünde yapılacak. Şampiyonada sporcular, bayanlar ve erkekler olmak üzere çocuk, yıldız, genç ve büyüklerden oluşan 4 farklı kategoride mücadele edecek. Ayrıca şampiyonada dereceye giren sporcular Tekerlekli Kayak dalında ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil etmeye hak kazanmak için ter dökecekler. Bugün başlayan şampiyona 2 gün boyunca sürecek ve ödüller 26 Haziran'da sahiplerini bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekerlekli Kayak Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement