Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı

Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı (ETTAB) olağan toplantısı Edremit Kaymakamlığı’nda gerçekleşti.

25.06.2015 17:59

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı (ETTAB) olağan toplantısı Edremit Kaymakamlığı'nda gerçekleşti.

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı (ETTAB) Haziran ayı olağan genel toplantısını, tespit edilen gündem maddelerini görüşmek üzere Edremit Kaymakamlık Makamında gerçekleştirdi.

Haziran ayı olağan genel toplantısı, Birlik Başkanı ve Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan başkanlığında yapıldı,

Yoklama ve açılışın ardından,2014 yılı faaliyet raporunun onaylanması, birliğin 2014 yılı kesin gelir ve gider hesaplarının görüşülmesi ve karara bağlanması, birlik encümen üyelerinin seçilmesi, Birlik tüzüğünün,14 maddesine göre plan ve bütçe komisyonuna üç üyenin seçilmesiyle, dilek ve temennilerin ardından son buldu. Plan ve Bütçe Komisyonuna, Edremit Meclis Üyesi Musa Karaaslan, Edremit Meclis Üyesi Şakir Sakarya ve Adrina Health&Spa Hotel Müdürü Ceyhun Özsan tekrar seçildiler.

Birlik Başkanı ve Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, vatandaşa hizmet götürürken kurumların birlik ve beraberlik içerisinde olmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Edremit Belediye Başkanı, Birlik Encümen Üyesi Kamil Saka; Birliğin termal turizmi desteklemek amacı ile kurulduğunu ifade ederek "Yeni dönemle birlikte, güçlenen yapısı ile Birliğimiz; Kaymakamımız, Belediyelerimiz, turizm işletmecilerimizle birlikte, ilçemizin turizm sektöründe daha da iyi bir noktaya gelebilmesi için, bir arada olacağımız önemli bir kuruluş olacak "dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement