Terminator Yüzüğü İster Misiniz? - Son Dakika
Teknoloji

Terminator Yüzüğü İster Misiniz?

Terminator Yüzüğü İster Misiniz?

Tasarımıyla göz kamaştırıyor, ama fiyatıyla cepleri fena yakar.

26.06.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Terminator serisinin yeni filmi Genisys, bugün itibarıyla ülkemizde 2D, 3D ve IMAX seçenekleriyle sinemalarda yerini aldı. Yıllar sonra Arnold Schwarzenegger'ın Terminator rolüyle geri döndüğü film, serinin özellikle ilk 2 filminden esintiler taşıyor ve bir bakıma da seriye yeni bir başlangıç anlamı taşıyor. Geçtiğimiz günlerde filmin basına özel gösterimi yapılmıştı ve biz de yerimizi almıştık. Genisys'e dair yorumlarımız için buraya göz atabilirsiniz.


Şimdi de gelelim Terminator yüzüğüne...


Biliyorsunuz, bir video oyunu ya da film çıktığında, bu yapımlarla birlikte yan ürünler de satışa sunulabiliyor veya yeni akımlar başlayabiliyor. Yeni Terminator'ün galası Berlin'de yapılmıştı ve bu galada tabii ki başrol oyuncusu Schwarzenegger da vardı. Bol bol selfie - öz çekim fotoğraf çeken aktör, özellikle parmağındaki Terminator yüzüğüyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Eh, belki de bir amacı da buydu ve başarılı oldu da. Şu an birçok online perakende satış sitesinde bu yüzüğün benzerleri satılıyor ve fiyatlar da birkaç dolardan yüzlerce dolara kadar çıkabiliyor. Ancak tabii ki benzerlik ve kalite önemli.


Örneğin, aşağıda fotoğrafını gördüğünüz yüzük, gümüş bir yüzük ve tasarım olarak da gayet iyi görünüyor. Yalnız, tüm bunların bir bedeli var ve yüzüğün fiyatı da biraz cep yakıyor. 197.99 dolarlık fiyatı TL'ye çevirdiğimizde 527 lira yapıyor, ki bu da asgari ücretin yarısından daha fazla bir seviyeye denk geliyor.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Terminator Yüzüğü İster Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement