Teyo Emmi'den Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Yerel

Teyo Emmi'den Kahkaha Tufanı

Teyo Emmi\'den Kahkaha Tufanı

İnegöl Belediyesi tarafından nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Sarayı’nda Teyo Emmi ‘gülmece güldürmece’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

17.04.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyesi tarafından nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Sarayı'nda Teyo Emmi 'gülmece güldürmece' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

'Teyo Emmi' olarak tanınan ünlü tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, "gülmece güldürmece" adlı oyunu Kültür Sarayı'nda sahneledi. Televizyon ekranlarında sergilediği performansıyla yediden yetmişe herkesin beğeni ve takdirini kazanan Teyo Emmi, yepyeni skeçleriyle seyirci karşısına çıktı. Keyifli anların yaşandığı gecede konuşmada yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, "İnegöl Belediyesi olarak, Uluslararası Kültür-Sanat Festivalinden, Ramazan Sokağı etkinliklerine, fotoğraf ve şiir yarışmalarından, konser ve seminerlere, hatta sinema ve tiyatro gösterilerine kadar birçok kültürel faaliyeti gerçekleştiriyoruz. 2015 yılında da bu etkinliklerimiz çeşitlenerek devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl'de her ay onlarca etkinlik gerçekleştirmekteyiz" dedi.

Teyo Emmi'nin iki seans halinde İnegöl'de gösteri yaptığına dikkat çeken Taban, "Televizyon ekranlarında sergilediği performansıyla yediden yetmişe herkesin beğeni ve takdirini kazanan "Teyo Emmi" lakaplı Cumhur Seval, iki seans halinde sergilenen tiyatro oyununda, yepyeni skeçleriyle, komik hikayeleri ve tiplemeleri ile siz sanatseverlere eğlenceli anlar yaşatacak. Ekranlardan tanıdığımız Cumhur Seval, gözlemleri, üstün oyun gücü ve yazarlığı ile dikkat çekmektedir. Televizyon ve çeşitli etkinliklerde farklı hikayeler ve tiplemeler ile karşımıza çıkmaktadır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teyo Emmi'den Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement