TFF, Fenerbahçe'nin Prim İddiasını Yalanladı - Son Dakika
Spor

TFF, Fenerbahçe'nin Prim İddiasını Yalanladı

TFF, Fenerbahçe\'nin Prim İddiasını Yalanladı

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi siteden Fenerbahçe'nin milli takımdaki futbolculara maç başına 200'er bin Euro prim dağıtıldığı iddiasını yalanladı.

03.10.2015 18:28  Güncelleme: 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'da forma giyen futbolcuların maç başı 200 bin avro prim aldığı yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

TOPLAM PRİM BÜTÇESİ 10 MİLYON LİRA

Fenerbahçe Kulübü'nün yayınladığı bildiride yer alan iddianın medyaya yansıması üzerine TFF'den yapılan açıklamada, "A Milli Takım futbolcularımızın maç başı 200 bin avro prim aldıkları iddia edilmiştir. Bu gerçek dışı iddia karşısında A Milli Takımımızın prim sistemini kamuoyu ile paylaşmak isteriz" denilerek, prim sistemiyle ilgili şu ifadelere yer verildi: "A Milli Takımımızın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri primleri toplam 10 milyon lira olarak bütçelenmiş, bu bütçe Faaliyet Raporu'nda yayınlanmış ve TFF Genel Kurulu tarafından kabul edilmiştir. Bu toplam primin yüzde 30'luk bölümü maç başı olarak TFF Yönetim Kurulu kararıyla dağıtılmaktadır. Kalan yüzde 70'lik bölüm ise şampiyonaya katılım halinde A Milli Takımımıza dağıtılacaktır."

Açıklamada, TFF'nin seçilen bir denetleme kurulu ve bağımsız denetim şirketi tarafından denetlendiği anımsatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TFF, Fenerbahçe'nin Prim İddiasını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 00: Türkiye yi yiye yiye bitiremediniz 0 1 Yanıtla
  • semih. sert: verin oglum nasil olsa yagma hasanin boregi lan kimin parasini veriyorsunuZ ne yapmijs milli takim her macta sac bas yolduruyorlar millete 0 0 Yanıtla
  • Gonzales: Hayatın yalan dolan azize 0 0 Yanıtla

Advertisement