TFF, Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçının Saatini Değiştirdi - Son Dakika
Spor

TFF, Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçının Saatini Değiştirdi

TFF, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında 5 Mayıs'ta oynanacak maçın başlama saatini 20.45'ten 19.15'e aldı.

29.04.2016 22:25  Güncelleme: 22:26

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında 5 Mayıs'ta oynanacak maçın başlama saatinde değişiklik yapıldı.

20.45'TEN 19.15'E ALINDI

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak yarı final rövanş maçının başlama saatinin 20.45'ten 19.15'e alındığı bildirildi.

TFF, Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçının Saatini Değiştirdi

Son Dakika Spor TFF, Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçının Saatini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 2 5 Yanıtla
    kasap: Yav anlamiyorum maç saati degisiyor siz memleket meselesi yapıyorsunuz Allah akıl fikir versin ne diyeyim akıl parayla değil ki alıp veresin yazikk su düştüğümüz duruma yazikk 1 0
  • Afalesizler yargilanmalidir: Mafya babasimi saati degistirdi.sebebi aciklanmalidir 2 0 Yanıtla
  • ak parti: asıl yobaz son düşmanı siz siniz canın cehenneme sonunuz çöküntü dur az kaldı 1 1 Yanıtla
  • Mhpliyim: You tubede aziz yildirim sike yaz.sike yaptigini itiraf ediyor 1 0 Yanıtla
  • ak parti: salanikli kanalı aziz şehitlere nasıl karıştirirsn ahmakkk 0 1 Yanıtla

Advertisement