The Division Grafik Karşılaştırması - Son Dakika
Teknoloji

The Division Grafik Karşılaştırması

The Division Grafik Karşılaştırması

Ubisoft tarafından geliştirilmekte olan Tom Clancy's The Division yine downgrade (görsel olarak grafik düşürülmesi) ile gündeme gelmiş durumda.

24.08.2015 12:31

the-divison

Ubisoft tarafından geliştirilmekte olan Tom Clancy's The Division yine downgrade (görsel olarak grafik düşürülmesi) ile gündeme gelmiş durumda.

Yapım, Ubisoft tarafından ilk duyurulduğundan insanların kafasında; "Bu oyunu hangi sistem ile oynayacağız?" soruları oluşturan yapımın, daha sonra gösterilen videolarında ciddi bir görsel düşüş söz konusuydu. Ubisoft ve downgrade pek çok oyuncu için artık bağdaştırılmış duruma geldi, özellikle daha önce piyasaya sürülen, Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 gibi yapımları düşündüğümüz zaman insanlar pekte haksız sayılmaz. Lakin yine de bazı oyuncular durumu biraz fazla abartıyor gibi… düşündüğümüz zaman zaten bu yapımlar piyasaya ilk tanıtıldığı halde çıksa, bunları oynayabilecek insan sayısı oldukça düşük olacaktı. Yeni nesil konsollarda ise çok büyük grafiksel farklılıklar söz konusu durumda kalacaktı.

"OfficialBrosCode" isimli YouTube kanalına sahip kullanıcının hazırladığı videoda, yapımın 2013 – 2014 ve 2015 yıllarında gösterilen sürümlerindeki görsel farkları net bir şekilde görebiliyoruz. Yapımın şuan ki halinde, çevre efektleri, gölgeler ve ışık efektleri ciddi anlamda kısılmış gibi görünüyor fakat 2015 yılında gösterilen videoda özellikle belirtilen nokta oyunun Alpha aşamasında olduğuydu. Yani, görsellik yapımın çıkışında eskisine daha yakın bir görsellik sunabilir. Lakin, konu Ubisoft olduğunda artık insanların bu konuya pek güveni kalmamış durumda. Yayınlanan bu grafik karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Division Grafik Karşılaştırması

Tom Clancy's The Division'ın çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 2016 yılı olarak belirlendi. Ayrıca bu sene sonunda Xbox One için başlayacak olan Beta aşaması, 2016 yılının başında PC ve PS4 için de katılınabilir hale gelecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Division Grafik Karşılaştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement